Swedish English Greek

Kapitalförsäkring för företag 

 

 

Vi erbjuder ditt företag ett enkelt sparande med stor frihet och många fördelar
 

Via vår företagsägda kapitalförsäkring kan ni placera företagets kapital i fonder med mycket förmånliga skatteregler. Oavsett om målet är att trygga företagets kapital, en pension eller något annat så är detta ett bra alternativ för er som inte vill binda sparandet och som vill att kapitalet ska växa snabbare än på ett vanligt bankkonto. Ni väljer själva hur mycket och var ni vill placera ert kapital, samtidigt som ni kan byta fonder hur ofta ni vill.
 

Förmånliga skatteregler
 

Syftet med en kapitalförsäkring är bland annat att dra fördel av de mer fördelaktiga skattereglerna som gäller för ett försäkringssparande i förhållande till ett vanligt sparande. Läs mer här:
 

Så här fungerar det
 

  • Ni kan själva välja hur ert kapital ska placeras. I vårt breda fondutbud finner ni bland annat aktie-, bland- och räntebärande fonder samt strukturerade produkter. Det finns också färdiga modellportföljer för er som föredrar det. Ert val av placering beror på vilka risker ni vill ta, er tidshorisont och hur aktiv ni själva vill vara i ert sparande.

  • Ni kan göra insättningar i er kapitalförsäkring både via engångsinsättningar och via autogiro. Ni kan även göra uttag när ni vill.

  • Ni kan när som helst byta eller välja nya fonder. Om ni kontaktar oss så tittar vi tillsammans igenom vilket sparande och vilka placeringar som passar just er.

  • I januari/februari varje år får ni ett årsbesked som visar värdeutveckling, premieinsättningar och uttag. Ni ansvarar själva för att lämna era kontrolluppgifter till Skatteverket.

 

 

Klicka här för att teckna företagets kapitalförsäkring redan idag! 

 

 

OM OSS
Ancoria Insurance är ett försäkringsbolag verksamt från Cypern som har erbjudit utlandssparande till den svenska marknaden sedan 1987. Vi erbjuder ett smart och kundanpassat sparande i utlandet via unika och speciellt utvalda fonder och strukturerade produkter genom våra skattefördelaktiga kapitalförsäkringar.
KONTAKT
Kundservice:
0200-110 130
Fax: 0200-110 134
Reg.nummer: 29 805
Ancoria Insurance
P.O. Box 23415
1683 Nicosia
Cyprus

Följ oss på 
SOCIALT ENGAGEMANG
Ancoria tror på att investera i unga människor och deras utbildning eftersom de är vår framtid. Vi strävar efter att ge möjligheter till begåvade barn från missgynnade miljöer.