Swedish English Greek

Kapitalförsäkring för minderåriga
 

Ge nästa generation en bra start i vuxenlivet!
 


Via vår kapitalförsäkring för minderåriga kan du som förälder, mor- eller farförälder, nära släkting eller vän starta ett sparande som med all sannolikhet kommer att bli en mycket uppskattad överraskning när vuxenlivet gör sig påmint.

Inom ramen av barnets kapitalförsäkring kan pengarna sparas i räntekonton, investeras i fonder eller strukturerade produkter. Vi har ett brett produktutbud som passar såväl den aktive som den mindre aktive spararen och du kan lätt diversifiera barnets portfölj mellan olika länder, regioner, branscher och sektorer.
Att spara barnets pengar i en kapitalförsäkring innebär också stora skattefördelar. Läs mer här:

Välj mellan våra tre olika alternativ
 

Nedan finner du de tre alternativ som du kan välja mellan. Om du vill diskutera placeringar eller andra frågor är alltid varmt välkommen att kontakta oss. Du kan även klicka här om du vill boka en privat telefonkonsultation.

Välj vår unika generationsförsäkring
 

Via vår generationsförsäkring har du full kontroll. Det är du som förvaltar kapitalet och bestämmer när och hur utbetalningar ska ske. Hos oss kan du lita på att dina val och din vilja även gäller efter din bortgång.

Ansökan om Ancoria Kapitalförsäkring (för dig som är ny kund)
 Särskilt förmånstagarförordnande och utbetalningsinstruktion för Generationsförsäkring
 

Starta en försäkring i ditt namn och med barnet som förmånstagare
 

Även här är det du som förvaltar försäkringen samt har kontroll över både sparande och investeringar. Det du bör ha i åtanke är att förmånstagaren får tillgång till hela kapitalet vid din bortgång.

Ansökan om Ancoria Kapitalförsäkring


Starta en försäkring i barnets eget namn
 

Genom denna försäkring ger du barnet friheten att själv förvalta sitt sparade kapital från och med sin 18-årsdag.

Ansökan om Ancoria Kapitalförsäkring för minderårig
 

 

Glöm inte att ju tidigare du börjar spara, desto mer pengar får barnet när det blir äldre!

 

OM OSS
Ancoria Insurance är ett försäkringsbolag verksamt från Cypern som har erbjudit utlandssparande till den svenska marknaden sedan 1987. Vi erbjuder ett smart och kundanpassat sparande i utlandet via unika och speciellt utvalda fonder och strukturerade produkter genom våra skattefördelaktiga kapital- och pensionsförsäkringar.
KONTAKT
Kundservice:
0200-110 130
Fax: 0200-110 134
Reg.nummer: 29 805
Ancoria Insurance
P.O. Box 23415
1683 Nicosia
Cyprus

Följ oss på 
SOCIALT ENGAGEMANG
Ancoria tror på att investera i unga människor och deras utbildning eftersom de är vår framtid. Vi strävar efter att ge möjligheter till begåvade barn från missgynnade miljöer.