Swedish English Greek

Ancorias fördelar

 

Erfarenhet
 

Vi har varit verksamma sedan 1987. Vår långa erfarenhet på marknaden har gett oss en mycket värdefull kunskap om de globala finansmarknaderna.

Trygghet
 

Att investera eller spara genom ett försäkringsbolag som Ancoria Insurance innebär att ditt kapital alltid är separerat från bolagets egna tillgångar enligt EU:s solvenskrav. 

Internationella samarbeten
 

Vi samarbetar med högt rankade internationella finansinstitut för att kunna erbjuda marknadens mest attraktiva investeringsalternativ till dig som kund.

Fördelaktig skatt

 

Att spara via en kapitalförsäkring har flera fördelar jämfört med direkt sparande, då du endast betalar en låg avkastningsskatt. Läs mer

Om du är skatteskriven utomlands kan det vara ännu mer fördelaktigt att spara i en utländsk kapitalförsäkring. Läs mer

 

 

 

Oberoende
 

Vi är en helt oberoende aktör på marknaden, vilket gör att vi själva har friheten att välja såväl produkter som samarbetspartners.

Brett produktsortiment
 

Vårt breda produktsortiment erbjuder både dig som privatperson och företag en bra möjlighet att investera både i Sverige, Europa och i övriga världen. Oavsett om du har korta, medellånga eller långsiktiga mål med ditt sparande, och oavsett vilken typ av risk du föredrar så har vi något för dig!

Engagerade
 

Vår kundservice och våra handläggare hjälper dig gärna med frågor och information kring ditt sparande. Du kan också boka en privat kostnadsfri telefonkonsultation där vi kan hjälpa dig med investeringsalternativ som passar just dig.

 

 

OM OSS
Ancoria Insurance är ett försäkringsbolag verksamt från Cypern som har erbjudit utlandssparande till den svenska marknaden sedan 1987. Vi erbjuder ett smart och kundanpassat sparande i utlandet via unika och speciellt utvalda fonder och strukturerade produkter genom våra skattefördelaktiga kapitalförsäkringar.
KONTAKT
Kundservice:
0200-110 130
Fax: 0200-110 134
Reg.nummer: 29 805
Ancoria Insurance
P.O. Box 23415
1683 Nicosia
Cyprus

Följ oss på 
SOCIALT ENGAGEMANG
Ancoria tror på att investera i unga människor och deras utbildning eftersom de är vår framtid. Vi strävar efter att ge möjligheter till begåvade barn från missgynnade miljöer.