Swedish English Greek

Socialt engagemang

 

Ancoria tror på att investera i unga människor och deras utbildning eftersom de är vår framtid.
Vi strävar efter att ge möjligheter till begåvade barn från missgynnade miljöer.

 

Vår välgörenhetsorganisation går tillbaka till 1991 när Sievert Larsson, en av bolagets grundare, besökte Thailand. Efter att ha sett den fattigdom och de begränsade möjligheter som fanns för de små barnen ville han snabbt bidra till en förändring.

Han kom i kontakt med Phra Peter, en thailändsk förordnad munk, som gjort till sin livsuppgift att hjälpa fattiga thailändska studenter. Efter en tids kontakt med Phra Peter beslöt sig Sievert för att börja ge bidrag till välgörande ändamål för att stödja verksamheten.

År 2007 startades Sievert Larssons Scholarship Foundation. Genom denna stiftelse donerar Ancoria sin vinst för att hjälpa barn i nöd så att de kan fortsätta sina utbildningar. I samarbete med andra stiftelser såsom SET och New Life Centre, har nu tusentals barn fått en möjlighet att få en utbildning och bättre förutsättningar för en ljus framtid.

För mer information eller om du också vill hjälpa till, besök länkarna nedan:

Create Your Future Foundation

The Sievert Larsson Scholarship Foundation

The SET Foundation

New Life Center Foundation

OM OSS
Ancoria Insurance är ett försäkringsbolag verksamt från Cypern som har erbjudit utlandssparande till den svenska marknaden sedan 1987. Vi erbjuder ett smart och kundanpassat sparande i utlandet via unika och speciellt utvalda fonder och strukturerade produkter genom våra skattefördelaktiga kapitalförsäkringar.
KONTAKT
Kundservice:
0200-110 130
Fax: 0200-110 134
Reg.nummer: 29 805
Ancoria Insurance
P.O. Box 23415
1683 Nicosia
Cyprus

Följ oss på 
SOCIALT ENGAGEMANG
Ancoria tror på att investera i unga människor och deras utbildning eftersom de är vår framtid. Vi strävar efter att ge möjligheter till begåvade barn från missgynnade miljöer.