Νεο Ταμείο με 100% Προστασία Κεφαλαίου

Ancoria Insurance
Οκτώβριος 2020
Ancoria Insurance
Νεο Ταμείο με 100% Προστασία Κεφαλαίου

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη ενός νέου ταμείου, το οποίο είναι διαθέσιμο για πελάτες του Ancoria Life Policy.

Το Ancoria 0.50% EUR Fund είναι ταμείο εγγυημένου κεφαλαίου διάρκειας δύο χρόνων με ετήσιο κουπόνι 0.50%. Το κεφάλαιο και τα κουπόνια είναι εγγυημένα από την Ancoria Insurance Public Ltd. Το ταμείο αποδέχεται εγγραφές μέχρι τις 30/10/20 με νέα ασφάλιστρα ή μεταφορές από άλλα ταμεία της Ancoria. Εγγραφές στο ταμείο γίνονται αποδεκτές μέσω τηλεφώνου, αποστέλλοντας γραπτές οδηγίες μέσω email ή αποστέλλοντας μήνυμα μέσω του Ancoria Online.  

Μάθετε περισσότερα για το νέο μας ταμείο εδώ.

Η συνολική έκδοση του ταμείου είναι περιορισμένη. Σε περίπτωση κάλυψης της έκδοσης πριν την ολοκλήρωση της περιόδου εγγραφών, δεν θα υπάρχει δυνατότητα επένδυσης.

Για επιπρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το νέο ταμείο, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: (+357) 22 551 300 ή με  email: info@ancoria.com.

Ancoria Insurance
Συνδεθείτε μαζί μας για να είστε πάντοτε ενημερωμένοι!

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μας δίκτυα και μείνετε πάντοτε ενημερωμένοι.  Μάθετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα και τις ανακοινώσεις της Ancoria και αποκτήστε άμεση πρόσβαση σε δημοσιεύσεις και άρθρα μας για ενδιαφέροντα θέματα που μπορεί να σας αφορούν:

Market Commentary

Το 2020 συνεχίζει να μας εκπλήσσει. Πανδημία, κλείσιμο της παγκόσμιας οικονομίας και η βαθύτερη ύφεση από το 1930, κατάρρευση της παγκόσμιας αγοράς μετοχών και εταιρικών ομολόγων, και αμέσως μετά, απότομη άνοδος της αγοράς μετοχών με τις αποδόσεις να ξεπερνούν το 30% από τα χαμηλά επίπεδα Μαρτίου. Παρά την συνεχιζόμενη βελτίωση κατά τη διάρκεια του τριμήνου, ο Σεπτέμβριος ήταν ένας θυελλώδης μήνας για τις αγορές αφού οι μεγάλες απώλειες στις μετοχές τεχνολογικών κολοσσών όπως οι Apple, Facebook και Amazon είχαν σημαντικό αντίχτυπο στην απόδοση των μετοχικών δειχτών. Παρά την άφθονη ρευστότητα και την άνευ προηγουμένου νομισματική και δημοσιονομική υποστήριξη, το πως θα εξελιχθεί η πανδημία κατά τους χειμερινούς μήνες, οι επερχόμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ τον Νοέμβριο, η εμπορική, τεχνολογική και γεωπολιτική σύγκρουση μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας και οι συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις για το Brexit θα συνεχίσουν να πονοκεφαλιάζουν τους επενδυτές και να διατηρούν την αβεβαιότητα και αστάθεια σε υψηλά επίπεδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αποδόσεις Κορυφαίων Ταμείων
(μέχρι 30/09/2020)
Ταμείο YTD % (EUR) YTD % (SEK)
Global Growth12,3513,00
Ancoria Asia Consumer Fund11,2811,92
China9,329,96
Index Linked Sweden6,827,44
Ancoria/Carnegie Small Cap Fund5,636,24
Ancoria/Carnegie Strategy0,170,75
About Ancoria Insurance
Σχετικά με την Ancoria Insurance
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επικοινωνία
Telephone +357 22 551300 Email info@ancoria.com
Address Λαοδικείας 36, Στρόβολος, 2028 Λευκωσία, Κύπρος
www.ancoria.com
Facebook Linked In YouTube YouTube
© Ancoria Insurance Public Ltd 2020, All Rights Reserved
Disclaimer