Απληστία και φόβος στις επενδύσεις

Απρίλιος 2022
Ancoria Insurance
Ancoria Insurance
Απληστία και φόβος στις επενδύσεις

Η απληστία και ο φόβος είναι βασικά ένστικτα που επηρεάζουν την επενδυτική συμπεριφορά, αλλά είναι πολύ επιζήμια για τα οικονομικά μας συμφέροντα. Δεν είναι εύκολο να παραμείνουμε ψύχραιμοι σε ιδιαίτερα ασταθείς αγορές. Αλλά αν δεν αφήσουμε τα συναισθήματά μας να επηρεάσουν την επενδυτική συμπεριφορά μας, τότε θα είμαστε σε πολύ καλύτερη θέση να πετύχουμε τους επενδυτικούς στόχους μας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ancoria Insurance
Αλλαγές στο Ancoria Συνταξιοδοτικό Ταμείο Μετρητών

Στο πλαίσιο των συνεχών προσπαθειών μας για ευθυγράμμιση των προϊόντων και υπηρεσιών μας με τις ανάγκες και τα συμφέροντα των πελατών μας, έχουμε προχωρήσει σε αλλαγές στο Ancoria Συνταξιοδοτικό Ταμείο Μετρητών («Ταμείο»).

Αλλαγή στην επενδυτική στρατηγική του Ταμείου

Ο επενδυτικός στόχος του Ταμείου εξακολουθεί να είναι η επίτευξη απόδοσης ανάλογης των επιτοκίων χρηματαγοράς σε Ευρώ και η παροχή υψηλού επιπέδου προστασίας κεφαλαίου. Ωστόσο, η επενδυτική στρατηγική του Ταμείου αλλάζει για να προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία στην επίτευξη του επενδυτικού στόχου. Η νέα επενδυτική στρατηγική του Ταμείου θα περιλαμβάνει μεγαλύτερες τοποθετήσεις σε μέσα χρηματαγοράς, παρά σε τραπεζικές καταθέσεις, ενισχύοντας έτσι τη διασπορά που το Ταμείο προσφέρει στους επενδυτές του.

Αυτή η αλλαγή στρατηγικής δεν αναμένεται να μεταβάλει τα κύρια χαρακτηριστικά του Ταμείου, συμπεριλαμβανομένου του προφίλ κινδύνου και απόδοσης.

Μείωση της ετήσιας αμοιβής διαχείρισης του Ταμείου

Η αλλαγή στην επενδυτική στρατηγική του Ταμείου μας επιτρέπει να μειώσουμε την ετήσια αμοιβή διαχείρισης του Ταμείου από 0.5% σε 0.4%.

Οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ στις 5 Μαΐου 2022 και δεν χρειάζεται να προβείτε σε καμία ενέργεια. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε περαιτέρω διευκρινίσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο +357 22 551 300 ή info@ancoria.com.

Ancoria Insurance
Κατεβάστε το Ancoria OnLine App

Are you invested in the right strategy?

Ποιο είναι το επενδυτικό σας προφίλ;

Χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε το επενδυτικό σας προφίλ.

ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΦΙΛ

Αποταμιεύετε αρκετά χρήματα για τη συνταξιοδότησή σας;

Μάθετε αν οι αποταμιεύσεις σας αρκούν και πώς μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητες να έχετε το εισόδημα που επιθυμείτε κατά τη συνταξιοδότηση.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
Are you saving enough for retirement?
Can you reduce your Income Tax by saving more?

Μπορείτε να μειώσετε τον φόρο εισοδήματός σας αποταμιεύοντας περισσότερο;

Υπολογίστε το μέγιστο ποσό που μπορείτε να αποταμιεύετε ως συνταξιοδοτικές εισφορές για να αξιοποιήσετε πλήρως την προσωπική σας φορολογική έκπτωση.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
Ancoria Pension Funds
Ancoria Pension Funds
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
About Ancoria Insurance
Ποια είναι η Ancoria Insurance
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επικοινωνήστε μαζί μας
Telephone +357 22 551300 Email info@ancoria.com
Address Λαοδικείας 36, Στρόβολος, 2028 Λευκωσία, Κύπρος
www.ancoria.com
Facebook Linked In YouTube YouTube
© Ancoria Insurance Public Ltd 2022, All Rights Reserved
Γενικές Σημειώσεις