Συνδεθείτε μαζί μας για να είστε πάντοτε ενημερωμένοι!

Ancoria Insurance
Ιούλιος 2020
Ancoria Insurance
Επενδύστε προετοιμασμένοι και κατανοήστε
τα οφέλη της τακτικής αποταμίευσης.

Στην προσπάθειά μας να σας παρέχουμε σωστή καθοδήγηση σχετικά με τον οικονομικό προγραμματισμό και την επένδυση, ώστε να μπορείτε να σχεδιάσετε το δικό σας οικονομικό πλάνο με μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας, δημιουργήσαμε στην νέα μας ιστοσελίδα την ενότητα Σχεδιασμος και Καθοδήγηση.  Στην ενότητα αυτή έχουμε συμπεριλάβει πλούσιο ενημερωτικό υλικό που αφορά στις επενδυτικές σας επιλογές. Επιπρόσθετα, για να σας βοηθήσουμε να αντιληφθείτε τα οφέλη της επένδυσης, έχουμε δημιουργήσει σημαντικά Επενδυτικά Εργαλέια με τα οποία μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ανακαλύψετε το επενδυτικό σας προφίλ και να καταλήξετε στο ιδανικό πρόγραμμα αποταμίευσης για σας! Στόχος μας είναι να σας παρουσιάζουμε κάθε εργαλείο ξεχωριστά στα τριμηνιαία ενημερωτικά δελτία μας.  Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας καθώς η συγκεκριμένη ενότητα θα εμπλουτιστεί σύντομα με περισσότερα εργαλεία!

Το πρώτο επενδυτικό εργαλείο που σας παρουσιάζουμε είναι ο Υπολογιστής Αποταμίευσης.  Ο Υπολογιστής Αποταμίευσης θα σας βοηθήσει να δείτε όλα τα πλεονεκτήματα της τακτικής αποταμίευσης και θα προσπαθήσει να υπολογίσει εάν το εφάπαξ ποσό που θα αποταμιεύσετε θα είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σ' εκείνο που θα χρειαστείτε! Εκτός από το όφελος της τακτικής αποταμίευσης, αυτό το εργαλείο αναδεικνύει τη σημασία της μακροπρόθεσμης αποταμίευσης και της επιλογής του επενδυτικού στυλ με το οποίο θα αισθάνεστε άνετα!

 

Βρείτε το ιδανικό πρόγραμμα αποταμίευσης για σας

Ο υπολογιστής αποταμίευσης θα σας δείξει όλα τα πλεονεκτήματα
της τακτικής αποταμίευσης.

ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗΣ
Ancoria Insurance
Συνδεθείτε μαζί μας για να είστε πάντοτε ενημερωμένοι!

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μας δίκτυα και μείνετε πάντοτε ενημερωμένοι.  Μάθετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα και τις ανακοινώσεις της Ancoria και αποκτήστε άμεση πρόσβαση σε δημοσιεύσεις και άρθρα μας για ενδιαφέροντα θέματα που μπορεί να σας αφορούν:

Ανασκόπηση Αγορών

Το δεύτερο τρίμηνο του έτους αποδείχτηκε ένα από τα καλύτερα των τελευταίων δεκαετιών για τις χρηματιστηριακές αγορές, καθώς οι χώρες προχώρησαν σε χαλάρωση των περιορισμών και η δραστηριότητα άρχισε να ανακάμπτει. Παρά τη συνεχιζόμενη εξάπλωση του Covid-19 σε πολλές περιοχές του κόσμου, όπως η Βραζιλία και οι ΗΠΑ, η υποστήριξη που παρέχουν οι κυβερνήσεις και οι κεντρικές τράπεζες, καθώς και η άφθονη ρευστότητα συνέβαλαν στην ταχεία ανάκαμψη της αγοράς. Ωστόσο, η ζήτηση για “ασφαλείς’’ επενδύσεις όπως τα κρατικά ομόλογα και ο χρυσός, παραμένει υψηλή, αντανακλώντας τη νευρικότητα μεταξύ των επενδυτών. Η μεταβλητότητα στις παγκόσμιες αγορές αναμένεται να παραμείνει αυξημένη καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς ο οικονομικός αντίκτυπος της πανδημίας μένει ακόμα να φανεί, ενώ διάφορες πολιτικές αβεβαιότητες, όπως η πιθανή έξαρση των εμπορικών εντάσεων ΗΠΑ-Κίνας και οι προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ παραμένουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αποδόσεις Κορυφαίων Ταμείων
(μέχρι 30/06/2020)
Ταμείο YTD % (EUR) YTD % (SEK)
Ancoria Asia Consumer Fund8,488,53
China3,683,73
Global Growth2,852,89
Money Market Fund USD0,100,13
Money Market Fund EUR-0,20-0,18
Money Market Fund SEK-0,26-0,22
About Ancoria Insurance
Σχετικά με την Ancoria Insurance
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επικοινωνία
Telephone +357 22 551300 Email info@ancoria.com
Address Λαοδικείας 36, Στρόβολος, 2028 Λευκωσία, Κύπρος
www.ancoria.com
Facebook Linked In YouTube YouTube
© Ancoria Insurance Public Ltd 2020, All Rights Reserved
Disclaimer